Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een bijzondere tijd maar betekent tegelijkertijd een grote belasting voor het vrouwenlichaam. Een tijd waarin het extra belangrijk is om goed voor je lichaam te zorgen en je te laten verzorgen.

Het is ook een tijd waarin in een relatief korte periode veel gebeurt in je lichaam. Hormonen veranderen jouw spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor het kind en jou voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten als pijn in nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden, slecht slapen, hoofdpijn en misselijkheid. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen.

De massage wordt altijd afgestemd op jouw specifieke wensen. Jij en je baby kunnen tot het einde van de zwangerschap van de vele voordelen van een zwangerschapsmassage profiteren!

Bovendien heeft een weldadige behandeling met warme olie een rustgevend effect zowel op jou als je kindje. Door de ontspanning van een zwangerschapsmassage word jij je meer bewust van jouw ‘nieuwe’ lichaam. Vooral ook tijdens de laatste fase van de zwangerschap zijn deze momenten van diepe ontspanning onmisbaar. Hierdoor kan je je veiliger gaan voelen in eigen lichaam waardoor er meer ruimte ontstaat om jezelf te vullen met kracht voor de bevalling.

Beschikbaar bij Yoga Studio Roosendaal:
Masseur: Anja Maas
Prijs: 90 minuten voor € 50,00.
Reserveren: anja@yogaroosendaal.nl – 06 51119048
Locatie: Yoga Studio Roosendaal – Raadhuisstraat 62 – Roosendaal