Wim

Ashtanga | Vinyasa Yoga
E-mailwim@yogaroosendaal.nl
Mobiel: 06-12582833

Yoga is voor mij pure ontspanning, volledig aanwezig zijn in het nu van hier en zo de wereld in te zien als de stille getuige zonder oordeel. Vanuit die staat van zijn is het heerlijk, met de juiste aandacht, anderen te begeleiden naar stilte in het hoofd, ruimte in het lichaam en zo de energie te voelen stromen.

Wim Meijlink heeft de vierjarige integrale Hatha Raja Yogaopleiding gevolgd bij ´de blikopener´ in Tilburg. Aansluitend heeft hij de vervolgopleiding van een jaar in 2018 afgerond. In 2005 heeft Wim de positieve en ontspannende effecten van – eerst – Hatha yoga leren kennen en is kort daarna gestart met een meer actieve en dynamische yogavorm – Ashtanga.

Voor de volledige beheersing van de ‘primary serie’ zijn workshops gevolgd bij o.a. Manju Jois (Brugge 2010). Een ‘teacher training’ bij David Swenson (Eindhoven 2012). In 2017 is een door R. Sharath Jois geleide Ashtanga Yoga workshop van zes dagen in Kopenhagen gevolgd. In oktober 2018 heeft Wim deelgenomen aan de Ashtanga Yoga Yatra in India met R. Sharath Jois als docent voor de 6 dagen durende workshop in Rishikesh.

Dit jaar (2019) wordt door hem de meditatie opleiding gevolgd bij ‘de blikopener’ in Tilburg en een yoga nidra bijscholingsopleiding. En, omdat het vak van yoga docent een continu leerproces is wordt ook gestart met de introductie cursus voor de tweede serie van ashtanga yoga. 

Yoga voor de rug

Last van rug, nek & schouders?
Critical Alignment Yoga - woensdag & vrijdag
Meer info

Ashtanga Yoga
Yogalates

Waar het Oosten het Westen ontmoet.
Yogalates is een fusie tussen Yoga en Pilates.
Meer info

yogalates
Begin met YOGA

Yoga voor beginners
Doorlopend cursussen en workshops voor beginners
Meer info

yogalates