VRIJ DANSEN

VRIJE DANSAVOND

JE LICHAAM HEEFT ALLE ANTWOORDEN, GA DANSEN

“Dance is the hidden language of the soul”

Vrij dansen “ecstatic dance” is opkomend overal in de wereld en het is nog vrij nieuw voor iedereen. Vrij dansen op verschillende beats(rustig en snel), op blote voeten en zonder praten. Ik introduceer het graag in Roosendaal en zal het begeleiden. Verder is het gewoon lekker dansen zoals jij dat wilt op dat moment. Alle mogelijkheid om tussen door te rusten. Het gaat er niet om hoe goed je kunt dansen, je kan bewegen op de muziek op jouw manier, samen of alleen of afwisselend. Het is misschien een beetje eng, dansen met elkaar, iets nieuws, maar kom het gewoon eens ervaren. Je lichaam heeft zoveel antwoorden en het is leuk om op de energie van elkaar te dansen. 

“Door dans word je bewust van je lichaam
Dansen is ook een hele goede work-out en manier van plezier hebben
Je leert schaamteloos zijn en creëert zelfvertrouwen
Kom uit je hoofd om jezelf te uiten en expressen”

Dit doen we in Yoga Studio Roosendaal, een prachtige ruimte. Er is plek voor 20 man per keer. Dus meld je op tijd aan door een e-mail te sturen naar laurawoord@gmail.com of een WhatsApp te sturen naar 0620067002. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd een berichtje sturen. En houdt deze pagina in de gaten voor de data’s en thema’s. 

Mijn naam is Laura Woord en ik ben 29 jaar oud. Geboren in Breda, woonachtig in Roosendaal. Ik studeer aan de theaterschool in Amsterdam en ik ben werkzaam als coach & danscoach.

Ik dans al heel mijn leven, alle stijlen, het is mijn passie. Ik sta voor maskers weg en je heerlijke pure zelf zijn. Voor grenzen opzoeken en uit je comfortzone stappen. Samen doen vind ik dan nog het allerleukste!

Lees meer over mij op mijn website: www.laurawoord.nl

“Vrijdag avond 13 december vrije dansavond in combinatie met soundhealing”.

Wies Frijters, net terug uit Bali zal zorgen voor een fijne opening met ademhalingsoefeningen in combinatie met sound. Door de stem op te warmen en beweging toe te voegen creëren we een veilige setting in verbinding met elkaar om te gaan dansen. Na het dansen zal ze met haar klankschalen en stemgeluid de dansavond afsluiten. Terwijl je lekker ligt na het dansen zorgen de trillingen van de instrumenten dat jouw lichaam in balans komt en het lost eventuele blokkades op. 
Verder is het vrij dansen en bewegen op de muziek en energie van elkaar. Alle ruimte om tussendoor te rusten. Er zullen versnaperingen en water & thee aanwezig zijn.Laat je meeslepen door jouw lichaam en samen een dansreis maken. Naast dat je heerlijk in beweging bent zorgt dans ook voor expressen en uiten van alles wat er op dit moment speelt in jou. 
Programma:

  • 19:00 uur: Aanvang Yogaschool Roosendaal, Raadhuisstraat 62b, 4701 PV Roosendaal
  • 19:15 uur: Uitleg over Ecstatic Dance & opening door stem, klanken en beweging
  • 19:45 uur: Dansen
  • 21:00 uur: Gezamenlijke afsluiting begeleid door Wies met klankschalen en ontspanning 
  • 21:30 uur: Einde

www.laurawoord.nl of insta laurawoord voor meer informatie over Ecstatic Dance Insta: wies.frijters voor meer informatie over Soundhealing Wies en Laura 

VRIJ DANSEN vrijdag avond 13 december.

Ik geef mijn eigen touch aan ecstatic dance. Laat je verrassen en meeslepen door de muziek en de energie van elkaar. Kom dansen!

Meld je aan door een email te sturen met je naam en datum naar laurawoord@gmail.com.
Deelname is 20 euro p.p. versnaperingen en drinken inclusief. 

Zet vast in je agenda: iedere 2de vrijdag in de maand. De volgende ecstatic dance is op vrijdagavond 10 januari, 7 februari

Samen een dansreis maken?

www.laurawoord.nl

Yoga voor de rug

Last van rug, nek & schouders?
Critical Alignment Yoga - woensdag & vrijdag
Meer info

Ashtanga Yoga
Yogalates

Waar het Oosten het Westen ontmoet.
Yogalates is een fusie tussen Yoga en Pilates.
Meer info

yogalates
Begin met YOGA

Yoga voor beginners
Doorlopend cursussen en workshops voor beginners
Meer info

yogalates