Voetreflexologie

Voetreflexologie stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Op voeten en handen zijn er punten die overeenkomen met organen in het lichaam. Dit worden de reflexzones genoemd. De voetreflex behandelingen worden gegeven vanaf de knie tot aan de voeten. Hierbij worden de meridianen op de onderbenen en reflexzones op de voeten gemasseerd.

Voetreflexologie brengt het lichaam in balans. Het brengt ontspanning en helpt bij fysieke en psychische klachten. Door het masseren worden blokkades opgeheven. De bloed- en lymfetoevoer worden gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen worden toegevoerd.

Vitaliteit neemt toe, het afweersysteem wordt ondersteund en lichaam en geest ontspannen. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning.

Enkele klachten waar voetreflexologie goed bij helpt zijn hoofdpijn/migraine, hormonale klachten en spijsverteringsklachten. Dit zijn enkele voorbeelden.

Komt u voor een klacht? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt dat u ongeveer 3 à 6 behandelingen nodig heeft. Het lichaam heeft tijd nodig om zichzelf te genezen.

1e behandeling voetreflexologie met intake € 62,50 (anderhalf uur)

Vervolgafspraken € 47,50,-

Ontspanningsmassage € 37,50,-

Over mezelf:

Mijn naam is Debbie Venhorst en ik ben een voetreflextherapeut. Bij voetreflexologie ziet men de mens als geheel en niet alleen de klacht die iemand heeft. Er wordt gekeken wat voor mogelijkheden er zijn om kwaliteit van leven te verbeteren.

In 2015 ben ik afgestudeerd als hbo-voetreflextherapeut. Deze opleiding heb ik gevolgd aan de Total Health in Breda. Daarnaast heb ik ook medische basiskennis gevolgd. Bij deze opleiding leer je de functies en samenwerking in het menselijk lichaam. Als voetreflextherapeut krijg je met verschillende ziektebeelden te maken. Door deze opleiding weet ik precies wanneer we zelf kunnen behandelen of dat het beter is om door te verwijzen naar een arts.

Wilt u meer weten waar het bij kan helpen of bent u gewoon benieuwd neem dan een kijkje op mijn website www.daibi.nl

E-mail: info@daibi.nl

Telefoonnummer: 06-83565039