Vinyasa Yoga – Power Yoga

Vinyasa Yoga – Power Yoga

Vinyasa yoga is afgeleid van ashtanga yoga. De les is intensief maar toegankelijk. In deze dynamische, soms krachtige, vorm van yoga volgen houdingen elkaar in een relatief hoog tempo op. Op het ritme van de ademhaling gaan we in een flow van de ene beweging naar de andere.

Vinyasa is een zeer afwisselende les. Je beoefent geen vast serie zoals bij ashtanga yoga maar elke les is weer anders. De les heeft een rustig begin, een dynamisch middenstuk en een aangename afbouw. We werken met dynamische series maar houden bepaalde poses ook langer vast.

Als je regelmatig vinyasa yoga beoefent ontwikkel je fysieke en mentale kracht, wordt je leniger, heb je minder last van stress en reinig je je lichaam door afvalstoffen te elimineren.

Beginners zijn zeer welkom maar er worden ook opties gegeven voor degenen die al langer aan yoga doen.

Dinsdag
19.00 – 20.15

Donderdag
20.00 – 21.15

Zaterdag
9.00 – 10.15

Reserveer je les via ons online systeem!

Proeflessen Yoga Studio Roosendaal

Beginnen met yoga?

Yoga Studio Roosendaal is een fijne omgeving om te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen. Kom in alle rust kennis maken met de verschillende docenten en yogastijlen. We bieden de mogelijkheid bij iedere docent éénmalig een yogales te komen volgen voor een sterk gereduceerd tarief van € 5,- per proefles. Klik hier om een proefles te boeken.
Yoga voor de rug

Last van rug, nek & schouders?
Critical Alignment Yoga - woensdag & vrijdag
Meer info

Ashtanga Yoga
Yogalates

Waar het Oosten het Westen ontmoet.
Yogalates is een fusie tussen Yoga en Pilates.
Meer info

yogalates
Begin met YOGA

Yoga voor beginners
Doorlopend cursussen en workshops voor beginners
Meer info

yogalates