Sounds of medicine – Alice Kelder

Sounds of Medicine

Welkom in het Wonderland van Sjamanistische helende klanken.

20 december | 17 januari | 28 februari | 27 maart | 17 april | 22 mei | 19 juni

Een ceremonie van heling en diepe verbindingen met jezelf. 

Terwijl jij lekker op je matje ligt met je ogen dicht, doen de drums hun werk. Ze nemen je mee op reis. Ze trillen daar naartoe waar liefde en aandacht nodig is. De drums trillen zware energie los die als negatieve ballast opgeslagen zit. Dat doen ze heel subtiel, heel liefdevol en zacht. De drums stemmen je af op de hartslag van Moeder Aarde, ons natuurlijk ritme. Dat geeft je een gevoel van diepe ontspanning, van thuiskomen. 

Sounds of Medicine is een bijzonder en transformerend ritueel waarin de kracht van klankhealing en sjamanistische technieken samenkomen. Het gebruik van klank in de geneeskunde heeft een oeroude traditie en het is wetenschappelijk bewezen dat het een zeer helende werking heeft op het emotionele brein.

Vuurvogel | Alice Kelder bespeelt deze instrumenten bezield en met passie, zorg en liefde. Ze stemt af op de energie die aanwezig is, waardoor elke sessie een eigen karakter krijgt. 

De drums worden ondersteund door stem, ratel, indianenfluit, klankschalen en meer. 

We vragen je om minstens 10 minuten van te voren in stilte al aanwezig te zijn, zodat je tijd hebt om te landen en te installeren. Als de sessie begonnen is, kan je niet meer instromen, dat verstoort het proces. We sluiten af met een kop thee en chocolade.

Opgeven voor dit evenement uitsluitend via mail vuurvogel.alicekelder@hotmail.com of whatsapp 06-23388761.

Hierna ontvang je van ons een betalingsverzoek voor de vooruitbetaling van 20 euro. Zodra de betaling binnen is, is je aanmelding definitief.

Er zijn yogamatjes en dekens aanwezig, maar neem vooral mee wat jou nog meer comfortabel maakt, zoals bijvoorbeeld een extra deken, schapenvacht, slaapzak, kussentjes, sokken, oogmasker of extra matje. En trek gemakkelijk zittende kleding aan. Tijdens Sounds of Medicine is het fijn als je comfortabel en warm bent. 

Het is aan te bevelen om voor de ceremonie niet te zwaar te eten en geen alcohol te gebruiken. 

Sounds of Medicine wordt gegeven door Vuurvogel – Alice Kelder. Alice is ingewijd in de oeroude tradities van het Inca Sjamanisme, is mesadrager, energietransmitter en lichtwerker. Vuurvogel | Alice Kelder werkt met Bron energie, met de energie van opgestegen Meesters en met Sjamanistische  energieën die hun oorsprong vinden in Peru. 

Vuurvogel | Natuur en klank als Medicijn | Sounds of Medicine | Alice Kelder

Vuurvogel.alicekelder@hotmail.com | 06 23388761 | Facebook Vuurvogel

In 2007 begon mijn avontuur binnen het Sjamanisme. Ik ontmoette twee Quero Sjamanen uit Peru en ik was zo onder de indruk van hun licht en energie dat ik besloot in de leer te gaan. Ik kwam erachter dat je Sjamanisme niet kunt leren maar dat het een grote happening is van terug herinneren van alles wat al in je zit. Het bovenhalen van oude opgeslagen kennis en tradities. Het resoneerde diep in mij en ik werd Mesadrager, Energietransmitter en Healer.

De eerste jaren na de initiaties ben ik vooral met mijzelf aan de slag gegaan, dieper integreren en voluit doorleven. Inmiddels is het Sjamanisme zodanig in mijn leven geïntegreerd dat het mijn manier van leven is geworden. Dichtbij de natuur, dichtbij mijn eigen natuur. Sinds 2017 ben ik met het Sjamanisme naar buiten gekomen en gestart met het geven van healings, sessies in de natuur en Sounds of Medicine.

Ik ben nu elke maand een keer met Sounds of Medicine bij Yoga studio Roosendaal. Voor mij een heerlijke locatie met een diepe oude energie, waarin mijn instrumenten helemaal tot hun recht komen. Tussen oeroude muren, sprekende balken, witte pleisteringen met een zachte liefdevolle energie, een akoustiek alsof de klanken van alle kanten tegelijk in een dansende werveling uiteindelijk bij jou aankomen. Dat is Sounds of Medicine bij Yoga Studio Roosendaal. 

Ik geloof in Sounds of Medicine, ik geloof in klanken en muziek als medicijn. Ik geloof erin dat jij niet langer hoeft rond te lopen met een vracht aan oude ballast die je uiteindelijk ziek kan maken, fysiek of mentaal. Ik geloof in heel worden zonder al teveel woorden. Vooral ook uit eigen ervaring en vele ervaringen daarna van anderen.

En naast dit werk als healer ben ik ook trainer en coach op het gebied van stress- en burnout, vitaliteit en loopbaanvraagstukken.

Mitakuye Oyasin – We are all one