Sounds of medicine – Alice Kelder

Sounds of Medicine

Stap binnen in het Wonderland van Sjamanistische helende klanken.

Vrijdag 26 juli

Vrijdag 23 augustus

Zaterdag 27 september 

Met de gewijde sjamanendrums. Met de ratels, de stem, klankschalen, het windorgel, de oceaandrum, belletjes en de koshi als sleutel tot genezing. Met ook de stilte. De stilte, die de opening geeft om te verwerken en voelen, om te integreren en verdiepen.

Sounds of Medicine, een bijzonder en transformerend ritueel waarin de kracht van klankhealing en sjamanistische technieken samenkomen. Het gebruik van klank in de geneeskunst in combinatie met Sjamanisme heeft een oeroude traditie.

Vuurvogel Alice Kelder bespeelt deze instrumenten met zorg, liefde en passie. Stemt af op de energie die aanwezig is, waardoor elke sessie een eigen karakter krijgt.

Er ontstaat een helende samenwerking, een krachtig energieveld, tussen de instrumenten, Vuurvogel en Bron (het universum).

Sounds of Medicine verbindt, schoont op, maakt je heel en compleet, voedt, balanceert en opent.

Tijdens de sessie lig je lekker op een matje en je sluit je ogen. Je wordt ondergedompeld in een bad van klanken en ritmes. Alle gedoetjes en drukte van het dagelijks leven glijden van je af, je raakt in een diepe ontspanning waarin de grenzen tussen lichaam en geest vervagen. De instrumenten worden rond en zo nodig op je lichaam bespeeld, de trillingen werken als een innerlijke massage. Op die manier kunnen spanningen in het lichaam (zware energie) als ook in andere lagen van je bewustzijn losgemaakt en opgelost worden.

We beginnen om 20.00 uur maar vragen je om minstens 10 minuten van te voren in stilte al aanwezig te zijn, zodat je tijd hebt om te landen en te installeren. Als de sessie begonnen is, kan je niet meer instromen, dat verstoort het proces. We sluiten af met een kop thee en wat verantwoord lekkers.

We vragen je om je van te voren op te geven via dit evenement of via een persoonlijk bericht. We leggen je matje dan alvast klaar en rekenen op je komst. Bij verhindering graag een bericht, zodat we een ander blij kunnen maken.

De investering is 20 euro per persoon, graag voor aanvang gepast voldoen.

Sounds of Medicine wordt gegeven door Vuurvogel – Alice Kelder. Zij is ingewijd in de oeroude wijsheden en tradities van het Zuid Amerikaanse Sjamanisme.

Alice Kelder
06 – 23388761
Aanmelden via mail: vuurvogel.alicekelder@hotmail.com

pastedGraphic.png

Vuurvogel | Natuur en klank als Medicijn | Sounds of Medicine | Alice Kelder

Vuurvogel.alicekelder@hotmail.com | 06 23388761 | Facebook Vuurvogel

In 2007 begon mijn avontuur binnen het Sjamanisme. Ik ontmoette twee Quero Sjamanen uit Peru en ik was zo onder de indruk van hun licht en energie dat ik besloot in de leer te gaan. Ik kwam erachter dat je Sjamanisme niet kunt leren maar dat het een grote happening is van terug herinneren van alles wat al in je zit. Het bovenhalen van oude opgeslagen kennis en tradities. Het resoneerde diep in mij en ik werd Mesadrager, Energietransmitter en Healer. 

De eerste jaren na de initiaties ben ik vooral met mijzelf aan de slag gegaan, dieper integreren en voluit doorleven. Inmiddels is het Sjamanisme zodanig in mijn leven geïntegreerd dat het mijn manier van leven is geworden. Dichtbij de natuur, dichtbij mijn eigen natuur. Sinds 2017 ben ik met het Sjamanisme naar buiten gekomen en gestart met het geven van healings, sessies in de natuur en Sounds of Medicine. 

Ik ben nu elke maand een keer met Sounds of Medicine bij Yoga studio Roosendaal. Voor mij een heerlijke locatie met een diepe oude energie, waarin mijn instrumenten helemaal tot hun recht komen. 

Ik geloof in Sounds of Medicine, ik geloof in klanken en muziek als medicijn. Ik geloof erin dat jij niet langer hoeft rond te lopen met een vracht aan oude ballast die je uiteindelijk ziek kan maken, fysiek of mentaal. Ik geloof in heel worden zonder al teveel woorden. Vooral ook uit eigen ervaring en vele ervaringen daarna van anderen. 

En naast dit werk als healer ben ik ook trainer en coach op het gebied van stress- en burnout, vitaliteit en loopbaanvraagstukken. 

Mitakuye Oyasin – We are all one

Critical Alignment

Last van rug, nek & schouders?
Critical Alignment Yoga - Woensdag & vrijdag ochtend
Meer info

Ashtanga Yoga
Yogalates

Waar het Oosten het Westen ontmoet.
Yogalates is een fusie tussen Yoga en Pilates.
Meer info

yogalates
Begin met YOGA

Yoga voor beginners
Nieuwe cursussen voor beginners - dinsdag avond & zaterdag ochtend
Meer info

yogalates