Sounds of medicine – Alice Kelder

Sounds of Medicine

Stap binnen in het Wonderland van Sjamanistische helende klanken.

Vrijdag 25 januari

Vrijdag 22 februari

Zaterdag 23 maart

Met de gewijde sjamanendrums. Met de ratels, de stem, klankschalen, het windorgel, de oceaandrum, belletjes en de koshi als sleutel tot genezing. Met ook de stilte. De stilte, die de opening geeft om te verwerken en voelen, om te integreren en verdiepen.

Sounds of Medicine, een bijzonder en transformerend ritueel waarin de kracht van klankhealing en sjamanistische technieken samenkomen. Het gebruik van klank in de geneeskunst in combinatie met Sjamanisme heeft een oeroude traditie.

Vuurvogel Alice Kelder bespeelt deze instrumenten met zorg, liefde en passie. Stemt af op de energie die aanwezig is, waardoor elke sessie een eigen karakter krijgt.

Er ontstaat een helende samenwerking, een krachtig energieveld, tussen de instrumenten, Vuurvogel en Bron (het universum).

Sounds of Medicine verbindt, schoont op, maakt je heel en compleet, voedt, balanceert en opent.

Tijdens de sessie lig je lekker op een matje en je sluit je ogen. Je wordt ondergedompeld in een bad van klanken en ritmes. Alle gedoetjes en drukte van het dagelijks leven glijden van je af, je raakt in een diepe ontspanning waarin de grenzen tussen lichaam en geest vervagen. De instrumenten worden rond en zo nodig op je lichaam bespeeld, de trillingen werken als een innerlijke massage. Op die manier kunnen spanningen in het lichaam (zware energie) als ook in andere lagen van je bewustzijn losgemaakt en opgelost worden.

We beginnen om 20.00 uur maar vragen je om minstens 10 minuten van te voren in stilte al aanwezig te zijn, zodat je tijd hebt om te landen en te installeren. Als de sessie begonnen is, kan je niet meer instromen, dat verstoort het proces. We sluiten af met een kop thee en wat verantwoord lekkers.

We vragen je om je van te voren op te geven via dit evenement of via een persoonlijk bericht. We leggen je matje dan alvast klaar en rekenen op je komst. Bij verhindering graag een bericht, zodat we een ander blij kunnen maken.

De investering is 20 euro per persoon, graag voor aanvang gepast voldoen.

Sounds of Medicine wordt gegeven door Vuurvogel – Alice Kelder. Zij is ingewijd in de oeroude wijsheden en tradities van het Zuid Amerikaanse Sjamanisme.

Alice Kelder
06 – 23388761
Aanmelden via mail: vuurvogel.alicekelder@hotmail.com

Critical Alignment

Last van rug, nek & schouders?
Critical Alignment Yoga - Woensdag & vrijdag ochtend
Meer info

Ashtanga Yoga
Yogalates

Waar het Oosten het Westen ontmoet.
Yogalates is een fusie tussen Yoga en Pilates.
Meer info

yogalates
Begin met YOGA

Yoga voor beginners
Nieuwe cursussen voor beginners - dinsdag avond & zaterdag ochtend
Meer info

yogalates