HEJA – Sandra Meuldijk

HEJA – Hypersensitief En Je Aarden

HEJA THEMADAGEN, HEJA MEDITATIEMIDDAGEN EN DE HEJA ROZENKWARTSGROEP

HEJA THEMADAGEN

Tijdens deze themadagen maak je kennis met een geheel op zichzelf staande methode van healing en meditatie. De HEJA methode bestaat uit meditatie oefeningen en meditaties die het contact met je lichaam ondersteunen of herstellen, zodat je steviger in je lichaam komt te zitten, meer geaard bent, een beter contact krijgt met je innerlijke rust, en je je meer bewust wordt van wie je bent en hoe je doet. In de HEJA healing en meditatie methode leer je contact maken met de 49 punten, de chakra’s en met de etherische stromen.
Om je een indruk te geven van wat HEJA is zijn er 3 losse introductiedagen met ieder een eigen thema; Vitaliteit, Ontspanning en Expressie/transformatie.
En er is de doorgaande groep (De Rozenkwarts) die iedere 2 maanden een cursusdag volgt.

Data:
HEJA Vitaliteit: vrijdag 13 september 2019 van 10.00-16.00 uur

Kosten HEJA themadagen: € 70,00 incl. koffie, thee, lunch en cursusboek

Inschrijven: https://www.kinesiologiekristal.nl/cursus/heja/

HEJA MEDITATIEMIDDAG

Een middag waarin je kennis maakt met verschillende vormen van meditatie. De middag wordt afgesloten met een 60 minuten durend klankschaal concert.

Het klankschaal concert wordt gegeven door Patrick Meuldijk. Hij gebruikt hierbij o.a. een Chinese gong, Sansula, Indianen fluiten, Rainstick en meerdere klankschalen. 

Datum:
vrijdag 13 december 2019 van 13.00-16.00 uur

Kosten HEJA meditatiemiddag: € 40,00 incl. koffie, thee en versnaperingen

Inschrijven: https://www.kinesiologiekristal.nl/cursus/heja-meditatiemiddag/

HEJA DE ROZENKWARTSGROEP.

Deze groep die één keer in de 2-3 maanden bij elkaar komt is alleen toegankelijk als je al een HEJA themadag gevolgd hebt! In deze groep ga je dieper je proces in om jezelf beter te leren kennen, je meer bewust te worden van je eigen kracht en om je eigen mogelijkheden verder te onderzoeken en te ontplooien. Ieder op zijn eigen manier. Er zijn ondertussen al mooie processen opgestart tijdens de afgelopen harmonieuze cursusdagen. Misschien vind je het ook interessant om mee te doen?

Data:
Vrijdag 20 september 2019 van 10.00-16.00 uur                                            Vrijdag 15 november 2019 van 10.00-16.00 uur

Inschrijven of nog extra info vind je via: www.kinesiologiekristal.nl/cursus/de-rozenkwarts/

Locatie: Yoga Studio Roosendaal.

Bel met Sandra voor meer informatie: 06-29011178