Reiki

REIKI BEHANDELINGEN – LOTTE HAVERKAMP

Reiki Ryoho

Reiki is een Japanse geneeswijze die stamt uit 1900. Door middel van handopleggingen wordt energie doorgegeven. Reiki betekent Universele Levensenergie. De energie gaat naar de blokkades waar het op dat moment nodig is. Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als op spiritueel niveau. Reiki activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam, is rustgevend en stress ontnemend. Echt even ontspannen dus!

Een behandeling duurt ongeveer 75 tot 90 minuten en de kosten bedragen €77,-.

We plannen 2 uur in voor de behandeling zodat we de tijd hebben om na te bespreken.

Reserveer een sessie bij Lotte – ljmhaverkamp@gmail.com – 06 83087009

Tijdens een Reiki behandeling krijg ik boodschappen door vanuit het Universum. Deze bieden handvaten om aan de slag te gaan met persoonlijke blokkades. Na de behandeling kunnen we dit bespreken met een kopje thee, dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Vaak trek ik nog één of meerdere kaarten uit mijn kaartendecks.

“Reiki heeft mij in connectie gebracht met mijn ware ik. Dicht bij jezelf staan is essentieel als je je gelukkig wilt voelen. Reiki opent het pad naar zelfliefde en gelukkig zijn. Alles is een proces. Ik kan je in dit proces begeleiden” – Lotte Haverkamp

Ervaringen

“De Reiki behandelingen bij Lotte heb ik keer op keer als bijzonder ervaren. Los van een ontspannen moment voor mezelf, heeft het veel in mij los gemaakt. Na iedere Reiki behandeling gaat er een hoop energie stromen. Soms kwam er verdriet, soms boosheid, onrust of blijheid. emoties die bij mijn proces hoorden. Lotte is rustig en krachtig, ze krijgt een hoop dingen door vanuit het Universum, wat steeds weer kloppend is. Heel interessant en spannend.” – Laura Woord

“Mijn eerste ervaring met Reiki verliep via Lotte. Het heeft mij enorm geholpen mijn spiritualiteit verder te ontwikkelen. Tijdens de behandeling voelde ik een intense rust en ontspanning, ik voelde mij zeer op mijn gemak bij Lotte. Na afloop hebben we de blokkades besproken en ben ik hiermee aan de slag gegaan. Het heeft mij weer in balans gebracht.” – Robine Talboom

¨Het was een intense maar prachtige reiki sessie. Tijdens de sessie had ik een helend gevoel, alsof alles weer begon te stromen. Daarna heeft Lotte ruim de tijd genomen om de inzichten te bespreken. De inzichten waren raak en ik kan er echt wat mee. Super bedankt!¨ – Patrick Woord