Privé yoga

Privé Yoga @ yoga studio roosendaal

Je kunt bij Yoga Studio Roosendaal ook individuele yogalessen volgen. Die worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Privé yoga is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en je krijg je sneller meer plezier in je yogabeoefening. Kom je niet meer verder in de houdingen of wil je meer leren over de achtergrond van Yoga? Wil je graag wat extra persoonlijke aandacht van een ervaren docent of kun je gewoon niet op een van de les-tijdstippen? Dan is een privé-les iets voor jou!

Afgestemd op jouw wensen
Soms is een groepsles een te grote stap voor je. Bijvoorbeeld als je onzeker bent over je niveau of je zorgen maakt om een blessure. Privélessen helpen je hier op een ontspannen manier overheen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles. Of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt. Bij jou thuis, of misschien wel op je werk.

Balans in je leven
Privélessen zijn perfect om de balans tussen lichaam, geest en hart te herstellen. Je wordt heel bewust van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken. In je carrière, je relaties of je gezondheid bijvoorbeeld.Privé Yoga is ook heel geschikt voor mensen die te maken hebben met:

  • Stress
  • Blessures
  • Rugpijn
  • Weinig energie
  • Slechte houding
  • Spijsverteringsproblemen
  • Emotionele disbalans

Prijzen
Op verzoek kunnen privé yoga sessies worden gedeeld met meerdere mensen (maximaal 3). Als je met een grotere groep yoga wilt doen, neem dan contact met ons op. Het is ook mogelijk om privé yoga thuis te krijgen. Hiervoor brengen we €10,- reiskosten in rekening.

PERSONAL YOGA – 55 min privé training

1 privé training € 65,00
5 rittenkaart € 312,50 (3 maanden geldig)
10 rittenkaart € 600,00 (6 maanden geldig)

1 duo sessie € 35,00 per persoon
5 duo sessies € 162,50 per persoon (3 maanden geldig)
10 duo sessies € 300,00 per persoon (6 maanden geldig)