Privacy

Mei, 2018

Privacybeleid Yoga Studio Roosendaal

Versie 0.1

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24 mei 2018.

Wij zijn er van bewust dat jij vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen en je de best mogelijke ervaring te bieden, vandaag, morgen en de toekomst. Het is ons doel om zo open en transparant mogelijk te zijn over de persoonlijke gegevens die wij verzamelen,  hoe deze worden gebruikt en met wie deze worden gedeeld. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snap jij precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Yoga Studio Roosendaal. Je dient je ervan bewust te zijn dat Yoga Studio Roosendaal niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef jij aan het privacy beleid te accepteren.

Yoga Studio Roosendaal respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer jij jezelf aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Yoga Studio Roosendaal of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer jij e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Yoga Studio Roosendaal of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Yoga Studio Roosendaal of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Je voornaam en e-mailadres gebruiken we:

  • voor het verzenden van maandelijkse nieuwsbrieven via Mailchimp.
  • voor het verzenden van informatieve e-mails met gegevens die we verkregen hebben via jouw inschrijving bij Momoyoga.
  • voor het antwoorden op de contactaanvraag gebruiken we gegevens die je zelf hebt ingevuld in het contactformulier.
  • Je telefoon nummer zal alleen worden gebruikt bij last-minute afmeldingen van lessen of andere specifieke vragen. Bij tijdige annulering van een les ontvang je via Momoyoga een verwittigings e-mail.
  • Indien je jouw geboorte datum hebt ingevuld bij je inschrijving in Momoyoga, ontvang je op je verjaardag een felicitatie e-mail.
  • Jouw e-mailadres wordt gebruikt door Momoyoga, om je een herinnering te sturen als je abonnement bijna verloopt.
  • Om een sluitende financiële administratie te kunnen voeren gebruiken we je betaalgegevens zoals ingegeven bij onze betaalprovider Mollie Payments.
  • Voor onze dienstverleningen gebruiken we jouw reserveringsgegevens in Momoyoga.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze docenten zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Wij verkopen je gegevens niet aan derden en verstrekken deze uitsluitend indien dit nodig is voor het uitvoeren van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan de verplichtingen uit de wet. Met de bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten we een verwerkersovereeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Yoga Studio Roosendaal blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Het gaat hierbij om de volgende bedrijven:

  • Momoyoga: verzorgt het registreren van jouw yogales en abonnement
  • Mollie Payments: verzorgt betaling in de online omgeving
  • Mailchimp: verzorgt de maandelijkse nieuwsbrieven
  • Internet Service Europe: verzorgt de hosting van onze website en de gegevens die daarmee worden verwerkt.

In het online systeem Momoyoga heb je een persoonlijke account waar je jouw gegevens invult en kunt terugvinden. Deze gegevens kan je ten alle tijden wijzigen of verwijderen.

Wanneer een les geannuleerd wordt zal jij als deelnemer een e-mail krijgen of gebeld worden.

Jouw naam en e-mail worden opgenomen in de lijst voor het maandelijks versturen van onze nieuwsbrief via Mailchimp. Wanneer je geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kan je jezelf hiervoor uitschrijven.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten

Yoga Studio Roosendaal maakt alleen gebruik van technische en functionele cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

Het maken en plaatsen van beeldmateriaal

Wanneer er foto’s worden gemaakt –  tijdens een les, workshop, binnen of buiten, tijdens een yogareis, of waar dan ook – zal dit altijd op voorhand worden aangegeven. Wanneer men niet op de foto wilt komen of er niet achter staat dat deze foto online zal komen, kan men dit melden en zullen wij dit respecteren. Beeldmateriaal kan geplaatst worden op Facebook, Instagram, Youtube (filmpjes) en op de onze website.

Rechten t.a.v. van stopzetten verwerking, inzien/wijzigen/verwijderen van persoonsgegevens en het indienen van een klacht.

Intrekking toestemming

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij jouw gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Inzage/wijzigen

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen. De gegevens die verwerkt worden in Momoyoga kan je ook zelf inzien, wijzigen en verwijderen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kan je die zelf wijzigen of aanvullen.

Verwijderen

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek indienen.

Verzoek indienen

Je verzoek zal binnen 4 weken in behandeling worden genomen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via yoga@yogaroosendaal.nl. Je kunt worden gevraagd om additionele gegevens ter verificatie van je identiteit.

Klacht indienen

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Yoga Studio Roosendaal niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat – www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Yoga Studio Roosendaal zal jouw persoonlijke gegevens nooit verkopen en deelt jouw gegevens alleen met derden op jouw verzoek!

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je hierover vragen hebt, neem dan contact met ons op:

Yoga Studio Roosendaal
Raadhuisstraat 62B
4701 RP Roosendaal
Tel: 06-50674354
E-mail: yoga@yogaroosendaal.nl

Critical Alignment

Last van rug, nek & schouders?
Critical Alignment Yoga - Woensdag & vrijdag ochtend
Meer info

Ashtanga Yoga
Yogalates

Waar het Oosten het Westen ontmoet.
Yogalates is een fusie tussen Yoga en Pilates.
Meer info

yogalates
Begin met YOGA

Yoga voor beginners
Nieuwe cursussen voor beginners - dinsdag avond & zaterdag ochtend
Meer info

yogalates