Meditatie, ontspanning en herstel

Meditatie, relaxatie en herstel

Ruimte en rust creëren in drukke levens. Deze les is gebaseerd op de focus naar binnen toe brengen. Een zeer kalme les die begint met een aantal poses die een kalmerend effect hebben op het centrale zenuwstelsel (door de activatie van het parasympathisch zenuwstelsel). Ademhalingstechnieken worden gebruikt om dit effect nog eens te meer te benadrukken.
Een meer bewuste en efficiente manier van ademhalen is stap één tot het genezen van binnenuit. Vervolgens een stille zit (±20min) als kennismaking met mediteren. De effecten van meditatie zijn ruim onderzocht en omvatten onder andere: betere stressbestendigheid, gereguleerde bloeddruk en meer positiviteit. Daarnaast is meditatie in groepsverband sterker doordat de energie samen verbind en zodoende elkaar helpt. Kortom het creëert voornamelijk de ruimte in ons hoofd om de wereld met meer kennis van jezelf te trotseren! 

Deze les is geschikt voor iedereen die meditatie wil leren, meditatie wil ervaren en op zoek is naar innerlijk herstel en rust.

Docent: Sarah
E-mail: yoga@yogaroosendaal.nl

Donderdag
17.00 – 18.15

Reserveer je les via ons online systeem!


Proeflessen Yoga Studio Roosendaal

Beginnen met yoga?

Yoga Studio Roosendaal is een fijne omgeving om te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen. Kom in alle rust kennis maken met de verschillende docenten en yogastijlen. We bieden de mogelijkheid bij iedere docent éénmalig een yogales te komen volgen voor een sterk gereduceerd tarief van € 5,- per proefles. Klik hier om een proefles te boeken.
Yoga voor de rug

Last van rug, nek & schouders?
Critical Alignment Yoga - woensdag & vrijdag
Meer info

Ashtanga Yoga
Yogalates

Waar het Oosten het Westen ontmoet.
Yogalates is een fusie tussen Yoga en Pilates.
Meer info

yogalates
Begin met YOGA

Yoga voor beginners
Doorlopend cursussen en workshops voor beginners
Meer info

yogalates