Marleen

Marleen


Hatha Yoga | Chakra Yoga | Lifecoaching | Rituelen

E-mail: marleen@yogaroosendaal.nl
Mobiel: +32486820515

Yoga is voor mij een pure, rituele vorm waarin lichaam en geest samenkomen. Dat maakt me blij omdat ik van daaruit anderen kan begeleiden in het rituele (her)ontdekken van zichzelf.

Ik ben moeder van 2 volwassen zonen en 25 jaar geleden vanuit een achtergrond als taalkundige gestart met allerhande alternatieve studies. Zo heb ik o.a. intuïtieve ontwikkeling, Oosterse geneeskunst, lichaamswerk, gezonde voeding, stemontwikkeling, dans en creatief schrijven gestudeerd, en uiteraard ook veel aan yoga gedaan. Ik ben gecertificeerd hatha yoga leraar, en heb daarnaast 2 jaar intensief chakra yoga gevolgd. Momenteel studeer ik voor celebrant aan de UvH in Utrecht. Om mensen via moderne rituelen te begeleiden in grote en minder grote overgangen in het leven. Mijn stokpaardje! 

Wat boeit er mij aan yoga? We hebben verschillende lichamen: fysiek, etherisch, emotioneel, mentaal en spiritueel. En wonen in verschillende huizen: onze huid, kleren, huis… Yoga is een rituele vorm van lichaamsbeoefening; een fijne, heldere manier om die lichamen (opnieuw) met elkaar in balans te brengen en je gecenterd te voelen in die huizen. Dat maakt me blij omdat ik van daaruit anderen kan begeleiden in het rituele (her)ontdekken van hun lichaam én henzelf. 

Bij Yoga Roosendaal geef ik op zaterdagochtend achtereenvolgens een hatha en een chakra yogales die je los van elkaar maar ook samen kunt volgen. En kun je me aanspreken over alles wat met rituelen te maken heeft. Ik kijk ernaar uit je daar te ontmoeten! 

Hartelijke groet, Marleen

Critical Alignment

Last van rug, nek & schouders?
Critical Alignment Yoga - Woensdag & vrijdag
Meer info

Ashtanga Yoga
Yogalates

Waar het Oosten het Westen ontmoet.
Yogalates is een fusie tussen Yoga en Pilates.
Meer info

yogalates
Begin met YOGA

Yoga voor beginners
Nieuwe cursussen voor beginners - maandag avond & zondag ochtend
Meer info

yogalates