Jorge Jordan – Body Knows Breathwork

Jorge Jordan – Body Knows Breathwork –

Transpersoonlijke sessies

BODY KNOWS BREATHWORK is meer dan een massage. Het is een unieke ervaring om contact te maken met jezelf, inzichten te krijgen en je vermogen om jezelf te helen in te schakelen.

Het is een proces waarin je je hele lichaam waarneemt, een manier om in contact te komen met een diep weten, niet alleen door waar te nemen met de ogen of te analyseren met het verstand. Het is een techniek die gebruik maakt van bewuste ademhaling, lichaamswerk, muziek, kunst en het interpreteren van dromen om energie vrij te maken in je lichaam. 

Het is voor jezelf en voor jouw contact met de ander. Jouw lichaam maakt deel uit van het geheel, van hier en andere plekken, nu en andere tijden, van jezelf en andere mensen … van het hele universum.

Je lichaam weet wie je in wezen bent en wat jouw potentie is. Deze techniek stelt je in staat om goed naar je lichaam te luisteren en er wezenlijk contact mee te maken. Je krijgt zicht op de betekenis van jouw leven en wordt in staat gesteld om zo spanningen los te laten en problemen op te lossen.

Als wij in contact komen met onze levenskracht via Body Knows Breathwork verandert ons lichaam en ontdekken wij nieuwe gevoelens in onszelf. Wij treden binnen in een wereld van onmisbare zinvolle ervaringen.

Duur:

Een transpersoonlijke sessie duurt ongeveer 1 tot 1 uur en 15 minuten en wordt door Jorge en een assistent samen gegeven.

Prijs:

Euro 120,- per sessie                            

Wanneer: donderdag 22/11 t/m maandag 26/11 => volgeboekt

Locatie: Yoga Studio Roosendaal – Raadhuisstraat 62B te Roosendaal

Nieuwsgierig?

Mail naar body@bodyknowsbreathwork.nl voor meer informatie en voor het reserveren van een sessie!

 

 

Yoga voor de rug

Last van rug, nek & schouders?
Critical Alignment Yoga - woensdag & vrijdag
Meer info

Ashtanga Yoga
Yogalates

Waar het Oosten het Westen ontmoet.
Yogalates is een fusie tussen Yoga en Pilates.
Meer info

yogalates
Begin met YOGA

Yoga voor beginners
Doorlopend cursussen en workshops voor beginners
Meer info

yogalates