Hatha Yoga

Hatha Yoga

Ontspannend | Mindful | De basis (voor alle niveaus) 

Yoga is geen luxe meer in onze drukke, overprikkelde maatschappij. Meer en meer mensen zijn op zoek naar manieren om te ontspannen en rust te vinden in en rondom zichzelf. Yoga maakt je sterk en flexibel. Het is vakantie nemen in je hoofd en thuiskomen in je lichaam.

Basis is de klassieke Hatha (die al duizenden jaren bestaat en waaruit andere yogavormen zijn ontstaan) die op een creatieve manier wordt gebracht, open voor alle niveaus. Je wordt begeleid doorheen ademhaling (pranayama), houdingen (asana’s) en ontspanning (savasana). De houdingen worden opgebouwd en er is tijd om na te voelen in je eigen lichaam. We sluiten af met een begeleide eindontspanning.

Docent: Caroline

Maandag 
9.00 – 10.15

Docent: Natasha

Zondag 
9.00 – 10.15

Reserveer je les via ons online systeem!

Proeflessen Yoga Studio Roosendaal

Beginnen met yoga?

Yoga Studio Roosendaal is een fijne omgeving om te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen. Kom in alle rust kennis maken met de verschillende docenten en yogastijlen. We bieden de mogelijkheid bij iedere docent éénmalig een yogales te komen volgen voor een sterk gereduceerd tarief van € 5,- per proefles. Klik hier om een proefles te boeken.
Yoga voor de rug

Last van rug, nek & schouders?
Critical Alignment Yoga - woensdag & vrijdag
Meer info

Ashtanga Yoga
Yogalates

Waar het Oosten het Westen ontmoet.
Yogalates is een fusie tussen Yoga en Pilates.
Meer info

yogalates
Begin met YOGA

Yoga voor beginners
Doorlopend cursussen en workshops voor beginners
Meer info

yogalates