Easy vinyasa yoga

Easy Vinyasa Yoga

Beginners | Toegankelijk tempo | Dynamisch

Easy vinyasa yoga is een yogales die gericht is om mensen die net begonnen zijn met yoga. Heb je bijvoorbeeld net de reeks ‘Yoga voor Beginners’ afgerond? Dan is deze les zeer geschikt om naar door te stromen! Maar ook wanneer je deze reeks niet hebt gevolgd, kun je aansluiten bij deze les. Bij vinyasa yoga volgen de houdingen elkaar in een relatief hoog tempo en is het ritme van de ademhaling de leidraad. Bij de easy vinyasa yoga zit er ook dynamiek in de lessen, maar ligt het tempo lager. Zo nodig wordt er meer tijd en uitleg gegeven, zodat de les goed te volgen blijft en ieder de houdingen kan uitvoeren op zijn/haar niveau.

Net zoals bij vinyasa yoga zit er afwisseling in de les. Bekende houdingen komen regelmatig terug, maar de volgorde van de les is elke keer weer anders. Ook komen er soms minder bekende houdingen voorbij, waardoor het elke week weer een verrassing is wat je gaat doen. Dynamische series wisselen het langer vasthouden van een houding af. De opbouw volgt altijd wel een vaste lijn. De les begint rustig, het middenstuk is dynamisch en de les wordt afgebouwd naar de eindontspanning.

Ben je nog niet zo lang bezig met yoga en wil je wel graag de dynamiek van vinyasa ervaren? Dan is deze les zeker geschikt voor jou. Of heb je behoefte aan een dynamische les, maar ligt het tempo bij een regulier vinyasa les te hoog? Ook dan is easy vinyasa yoga wat voor jou!

Docent: Wim
E-mail: wim@yogaroosendaal.nl
Mobiel: 06-12582833

Maandag 
19.00 – 20.15 & 20.30 – 21.45

Reserveer je les via ons online systeem!