Easy Flow Yoga – Pralaya based


EASY FLOW YOGA – PRALAYA BASED

Het tempo van deze les is rustig. Maar, naarmate de deelnemers zich de be-ginselen van de Pralaya Yoga hebben eigen gemaakt, kan de les een meer dynamisch (flow) karakter krijgen.

Wat is Pralaya Yoga?

Bezieler van deze moderne vorm van Hatha Yoga is Robert Boustany. Als natuurkundige heeft hij elke traditionele yogahouding grondig geanalyseerd. Pralaya Yoga vertelt je precies welke spieren je moet aanspannen/loslaten om je te bewegen naar een houding. Omdat je met de nodige attentie je ademhaling gaat observeren en je ook veel aandacht gaat besteden aan de zogenaamde vergeten spieren zal je sneller een hoger energieniveau, grotere flexibiliteit en meer functionele (spier)kracht ontwikkelen. Omwille van het anatomisch karakter van deze yogavorm leer je ook om blessures te voorkomen en/of te herstellen van een blessure.

Deze les is toegankelijk voor iedereen die zich graag uitdaagt.

Docent: Laurence
E-maillaurence@yogaroosendaal.nl
Mobiel: 06-48958550

Woensdag
18.45 – 20.00

Reserveer je les via ons online systeem!


Proeflessen Yoga Studio Roosendaal

Beginnen met yoga?

Yoga Studio Roosendaal is een fijne omgeving om te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen. Kom in alle rust kennis maken met de verschillende docenten en yogastijlen. We bieden de mogelijkheid bij iedere docent éénmalig een yogales te komen volgen voor een sterk gereduceerd tarief van € 5,- per proefles. Klik hier om een proefles te boeken.
CAY

Last van rug, nek & schouders?
Critical Alignment Yoga - Woensdag & vrijdag
Meer info

Ashtanga Yoga
Yogalates

Waar het Oosten het Westen ontmoet.
Yogalates is een fusie tussen Yoga en Pilates.
Meer info

yogalates
Begin met YOGA

Yoga voor beginners
Nieuwe cursussen voor beginners - maandag avond & zondag ochtend
Meer info

yogalates