Business yoga

Bedrijfsyoga op maat

Bedrijfsabonnement – your business in balance

Yoga voor medewerkers 

Bij de grootste yogaschool van Roosendaal kunnen uw medewerkers deelnemen aan het reguliere yoga lesaanbod. Ze kunnen kiezen uit meer dan 25 lessen gedurende 6 dagen per week en komen wanneer hen dat uitkomt. Bedrijven krijgen bij Yoga Studio Roosendaal vanaf 10 medewerkers een groepskorting op een jaarabonnement. Daarbovenop kunnen bedrijven de medewerkers laten profiteren van een aantrekkelijk belastingvoordeel door de werkkostenregeling. Met een bedrijfsabonnement zet je de medewerkers in hun kracht.

De voordelen van een yoga bedrijfsabonnement

 • aantrekkelijke bedrijfskorting vanaf 10 medewerkers
 • belastingvoordeel door de werkkostenregeling
 • ontspannen medewerkers presteren beter
 • gezonde medewerkers verzuimen minder
 • lagere verzuimkosten door minder ziekteverzuim

Interesse in een yoga bedrijfsabonnement?
Bel 06 – 50674354 of mail naar yoga@yogaroosendaal.nl

Werkgerelateerde stress resulterend in ziekteverzuim is erkend als een van de grootste verliezen voor bedrijven.

We werken op 4 terreinen: preventie, interventie, re-integratie en gezondheid.

Met yoga en coaching als basis ervaren wij dat dit een goede manier is om rust en stabiliteit te ervaren en terug te brengen in een werkomgeving en privésituatie. Werknemers zullen nieuwe energie hebben en kunnen met een frisse geest en vitaal lichaam weer met hun werk en privé omgaan. Daarbij is het een lage investering en weinig geregel; er hoeven geen apparaten en materialen worden aangeschaft en de lessen vinden plaats bij Yoga Studio Roosendaal in Roosendaal. De sfeer in de yogashala brengt vanaf het moment van binnenkomst rust en haalt je volledig weg uit de zorgen van het dagelijks leven.

Tevens wordt er gewerkt aan het verhogen van de gezondheid en het welzijn van uw werknemers, waardoor ze betere prestaties kunnen leveren. Het is bewezen dat na een uur aandacht voor jezelf werknemers hernieuwde energie ervaren. In combinatie met het dieper ingaan op oorzaken van werkgerelateerde problematiek krijgen werknemers meer inzicht in eigen lichaam en geest. Ze kunnen met een frisse geest en vitaal lichaam weer hun taken en verantwoordelijkheden oppakken en zijn zich bewust van vaak voorkomende valkuilen ten aanzien van burn out en omgaan met stress. Ze leren hoe met moeilijke situaties om te gaan en krijgen handvatten aangereikt om te kunnen implementeren in werk.

Het programma wordt afgestemd op de wensen van de organisatie, rekening houdend met werktijden en beschikbaarheid van de werknemers.
U kunt bijvoorbeeld denken aan een 10 weken programma (voor of na werk of tijdens de lunchbreak).

Exclusieve Bedrijfsyoga

LunchYoga of Voor- en NawerkYoga:
Yogalessen (met specifiek lesprogramma: burn-out, assertiviteit, omgaan met stress, tijdsmanagement) voor uw werknemers op dagelijkse of wekelijkse basis (45 min of 60 min). Dit kan gedeeltelijk onder werktijd of pauzes. De frequentie is bespreekbaar.

Verder kan er gekozen worden voor een eenmalige sessie, op locatie of bij Yoga Studio Roosendaal uit onderstaande opzet:
*Workshop (interactie –specifieke bewustwordings-oefeningen-partnerwerk- groepsopdracht)
*Les (opbouw & afbouw- gezamenlijke groepsenergie)
*Introductie ervaring (uitdagend- volledige ervaring- combinatie workshop/les)

Onderstaande thema’s / mogelijkheden worden dan aan bovenstaande gekoppeld:

 • Vinyasa Yoga – actieve bewegingen gecombineerd met ademhaling met als doel energie en kalme geest
 • Hatha Yoga Flow – rustige bewegingen gecombineerd met ademhaling met als doel ontspanning en rust
 • Traditionele Ashtanga Yoga – actieve bewegingen gecombineerd met ademhaling afgewisseld met rustige focus op traditionele Indiase manier
 • Yin Yoga – rustige langer aan te houden yogahoudingen waarbij het mentale bewustzijn wordt getriggerd en getraind
 • Meditatie – technieken en handvatten voor concentratie en meditatie om rust en ruimte in je lichaam te ervaren
 • Ademhaling als je basis – adem bewustwording met technieken die leiden tot gezondheid en kalme geest
 • Balans – specifieke wens van het bedrijf; time management, stress, privé en werk combinatie waarop het programma wordt samengesteld.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden en prijs te bespreken via: yoga@yogaroosendaal.nl of bel naar Caroline: 06-50674354