Bewustzijnsbron

Bewustzijnsbron

Je bent het midden van de kosmos en daarom kun je als Bewustzijnbron (Etherbron) fungeren | Je bent tegelijk verbonden met alles en ben je alles dus zonder midden | Daardoor leer je jezelf kennen en alle kwaliteiten die je gegeven zijn samen met de kwaliteiten in de kosmos waar jij mee in verbinding staat | Je hoeft dus niet de kosmos te kennen, maar wel jezelf |

Jij bent het goddelijke op aarde| Je mag volgens de liefdevolle wetten van het hart in de verbinding staan met alles om je heen, om in harmonie met jezelf en je kleine en grote omgeving te kunnen leven|

Hier alvast een voorproefje van wat komen gaat! Dit logo ga je meer zien;-)

Bewustzijnsbron – centrum voor persoonlijke groei en bewust-zijn

We werken aan een plek en ruimte in Roosendaal waar je tot jezelf kunt komen, waar je in openheid mensen kunt ontmoeten, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en bewust-zijn.

Een plek waar je voelt dat je thuis kunt komen. Waar je blij wordt omdat het anders mag zijn dan op de gebaande paden. Waar het ertoe doet dat je er bent. 

Proef de intieme sfeer van een oase in de stad, waar je als levensreiziger welkom bent om je te ontspannen, je weer op te laden, je heelheid te voeden en geïnspireerd te raken. De plek nodigt uit om bij je kern te komen, je hart te laten spreken, te genieten, te verbinden en om inspiratie te delen en van elkaar te leren.  

Een plek die je uitnodigt gevoelig, open, krachtig, vrij en in contact met de wereld te zijn. Een plek waar mensen samen komen als nieuwe stadsnomaden, pelgrims en levensreizigers.